01

Start

 

02

Behandling
 

03

Massage
 

04

Prislista
 

05

Kontakt

     
 

saadthaimassage.com ® 2006
info@saadthaimassage.com
Karl Johansgatan 78
414 55 Göteborg
073-0722 755

* Till startsidan

 

 
 
  • Thailändska traditionell massage
Massage är den mest naturliga behandling utan några som helst inslag av mediciner eller biverkningar för kroppen. Det är därför massage fortfarande används sedan många tusen år med stora resultat. Massagen stimulerar och hjälper kroppen att självläka och återgå till ett naturligt välbefinnande.
  • Olje massage
Oljemassage ges genom att olika sorters olja masseras på kroppens olika delar. Den hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen. Ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande upplevs med
Thailändsk oljemassage, vars ursprung kommer från Wat Pho Templet i Bangkok.
  • Fot massage
Fotmassage har idag blivit en vanlig alternativ behandlingsmetod. Läkare är överens om att hälsoproblem är i dagens samhälle förknippade med stress. Därför har fotmassage blivit en avslappnande metod att stimulera nervsystem och blodomloppet i kroppen. Fotmassage hjälper kroppen att slappna av och därmed behandla stressen.
  • Ört massage
Vi masserar dig med olika naturmediciner som gör att din kropp blir lättare avslappnad. Örtmassage är därför mycket bra för dig som har mycket ont och stela i kroppen.